En Büyük Etiket Market


Teknolojinin hızlı gelişmesi insan hayatını ve çeşitli alanları oldukça kolaylaştırır. Maliyet ve zaman açısından da tasarruf sağlar. Buna bağlı olarak ürünlerin kullanım alanları değişkenlik gösterir ve gelişme sağlar. Bu değişimlerden birisi de etiketleme alanında kullanılan rulo etiket çeşitleri ve yapışkanlı barkod etiketleri şeklindedir.
 
 Rulo etiket barkod yazıcılara uygun olarak üretilir ve özel ölçülere sahip bir etiket ürünüdür. Etiket serileri çok sayıda etikette farklı şeklinde elde edebilirsiniz. Böylelikle sevkiyat ve kullanım kolaylığı da kazanırsınız. Rulo etiket, kısaca etiketlerin üzerine yapışkanlı tutucu kağıdın rulo halinde hazırlanmış hali olarak üretilir.
En Büyük Etiket Market

 Böylelikle barkod yazıcının rulo hanesine koyulup tek seferde pek çok işlem kolaylığı sağlanır. Etiketlerin yapıştırılma işlemi kısa sürede gerçekleşir. Rulo etiket, maliyet yönünden de bir avantaj sağlar. Uygun şartların sağlanmasıyla 5 yıla kadar depolanabilir.
 
 Rulo Etiket Çeşitleri
 
 Rulo etiketler kullanılan yapışkan kağıdının cinsine göre iki türe ayrılır. Bu türler kağıt bazlı ve plastik bazlı olacak şekildedir. Kağıt bazlı olanlar: Kuşe, eko termal ve termal barkod şeklindeki etiketlerdir. Plastik bazlı etiketler; PP (Polipropilen) Opak, Silvermat, PP Mat, Fastyre yani kumaş etiket türlere sahiptir. Böylelikle rulo etiket çeşitleri kullanılan bütün endüstriyel etiket tiplerini kapsar.
 
 Rulo Etiket Fiyatları
 
 Rulo etiket çeşitleri, kullanılan malzemenin tekniğine göre farklı fiyat skalasına sahiptir. Her rulo etiket, boyutlarına bağlı olacak şekilde fiyat farklılıkları gösterir. Bu sebeple rulo etiket fiyatları konusunda ilk olarak kullanım alanı, boyutlar ve kalite tercihi önemli olmaktadır.
 
 Aynı ölçülerinde temel bir kıyaslama yapıldığı zaman kağıt bazlı etiketlerin fiyatları, plastik bazlı etiketlere nazaran çok daha düşüktür. Plastik bazlı etiketlerde aynı ölçüde bulunan silvermat etiketler, PP Opak etiketlere göre yüksek fiyata sahiptir. Kullanım alanınız ve ihtiyacınıza göre en üst kalite üretimde, istediğimiz boyutlarda rulo etiketlere ulaşabilirsiniz.
 
 Barkod Yazıcılar
 
 Barkod yazıcılar yıldan yıla gelişir. Her sene yeni ve güncel renkli yazıcıları görmeniz mümkündür. Buna bağlı olarak yeni yazıcılara ofisinizde yer verebilirsiniz. Yeni çıkan Epson Tm-C7500G renkli barkod yazıcı en çok rağbet gören ürünler arasındadır. TM-C7500G renkli barkod yazıcı modeliyle barkod / karekodlu etiketlerinizi görsellerle zenginleştirebilir ve renkli olarak kolayca basabilirsiniz.
 
 Baskı çözünürlüğü fotoğraf yazıcıları içerisinde farksız olan C7500G ile 300 mm/sn. olarak hızlarda hemen etiket bastırabilirsiniz. PrecisionCore MicroTFP Satır yazıcıyla yüksek hızlara ulaşan Epson Tm C7500G 600 x 1.200 İnç olarak nokta çözünürlüğüne sahiptir.
 
 Bu renkli etiket yazıcıyı diğer rakiplerinden ayıran en temel özellik ömür boyu dayanan baskı kafasına sahip olmasıdır. Böylelikle cihazı her kullandığınızda yalnızca mürekkep maliyetiniz olacaktır. TM-C7500 ise aynı özellikleri barındıran TM-C7500G modeli arasındaki fark ise G serisinin Ultrachrome mürekkep teknolojisine sahip olması olarak bilinir. Bu farka göre renkli yazıcı modellerinde seçiminizi yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Bumerang - Yazarkafe